Kongelige

Trending:


FAKTA: Prins Christian rykker gymnasielivet til Nordsjælland

Prins Christian skifter efter sommerferien Herlufsholm ud med Ordrup Gymnasium i Nordsjælland. Læs mere her.


Norges kong Harald indlagt på hospitalet: Nu er han blevet udskrevet

Torsdag i sidste uge meddelte det norske hof, at kong Harald, 85, var blevet indlagt på Rikshospitalet i Oslo. Her skulle han udredes for en febersygdom. Hoffet oplyste til TV 2 i Norge, at kongen ... The post Norges kong Harald indlagt på hospitalet: Nu er han blevet udskrevet appeared first on Newsner Dansk.


Forlæng blomsternes levetid: Gør dine potter og vaser ordentligt rene

Når man gør sine glasvaser rene, er det en god idé at holde dem væk fra opvaskemaskinen. I stedet kan du bruge blandt andet kaffegrums til at rengøre med.


Sådan kommunikerer hunde med deres ejere

Animal Channel har lavet en liste over hundes adfærdsmønstre, og hvad de forskellige handlinger betyder. Er du for eksempel klar over, hvad din hund prøver at sige, når den lægger sig på dine fødder eller henter dine tøfler til dig om morgenen? Du vil nok blive overrasket over, hvad hunde gør for at kommunikere, når du kigger i det følgende galleri!


Disse fejl begår hundeejere hele tiden

Hunde er vidunderlige kæledyr, men at træne og pleje dem kan til tider være udfordrende. Vi ønsker alle, at vores hunde skal føle sig elsket, men det er også vigtigt, at de opfører sig ordentligt og adlyder. Der er mange fordele ved at eje en hund, men der følger også et ansvar med, og nogle gange gør vi ting, som vi ikke burde, selvom vi gør det med de bedste intentioner. I dette galleri bringer vi nogle af de mest almindelige fejl. Klik videre og se, om du har gjort dig skyldig i nogle af disse fejl.


Kendisvaner: De gode, de dårlige og de ret mærkelige

Berømmelse kan godt virke uopnåeligt eller som noget, der kun kan opnås ved et lykketræf, men det er ofte en kombination af hårdt arbejde, at befinde sig blandt de rigtige mennesker og de små særheder, der holder én på sporet. Klik videre i dette galleri for at se alle de mærkelige, hemmelige og kloge ting, stjernerne gør for at forblive heldige.


Pak rigtigt ud efter teltturen og undgå skimmel og klamme soveposer

Teltet skal rengøres, tørres og gås efter for skader, og soveposen skal have masser af plads, når man pakker ned efter teltturen.


Dansk kendispar: Grundlæggende er vi lykkelige

Man siger, at lykke ikke kan købes for penge. Men økonomisk overskud kan frigive tid til det, der gør en grundglad, lyder det fra Lasse Madsen og Ane Høgsberg.


Mary på tøsetur i Skagen: Vandrede i klitterne med Herlufsholm-veninde

På sin ferie i Skagen mødtes kronprinsesse Mary med veninden Malou Skeel, som var med i Herlufsholms bestyrelse under skandalen.Ansigterne så alvorlige ud, da de to veninder vandrede gennem den smukke natur i Skagen. På ... The post Mary på tøsetur i Skagen: Vandrede i klitterne med Herlufsholm-veninde appeared first on Newsner Dansk.


Royale: Hvem havde den smukkeste brudekjole?

Vi ønsker alle et perfekt bryllup, og her spiller drømmebrudekjolen naturligvis en stor rolle - selvom den på ingen måder er nem at finde! Disse kongelige brude har formået at få det hele: den perfekte dag og den perfekte kjole. Klik videre og se de smukkeste brudekjoler fra Kate Middleton til kronprinsesse Victoria af Sverige.


Vi bygger: Møbler af papkasser i bæredygtighedens tegn

Samsungs Eco-Packaging fungerer fremragende - bortset fra problematikken i at ødelægge en papkasse fra et tv, der skal sendes retur


Vaner som kan blive til seriøse afhængigheder

Afhængighed til alkohol, tobak og koffein er nok de mest almindelige "hverdags-laster", som vi elsker at hade, og hader at elske. Der er dog mange andre vaner, som kan virke harmløse, men faktisk kan blive skadelige afhængigheder. Tjek de følgende billeder for at finde ud af mere!


Besøg verdens giftigste have

I en lille by i England findes en have, der tiltrækker hundredtusindvis besøgende hvert år. Haven, som har mere end 100 forskellige plantearter, er dog ikke en almindelig botaniske have: planterne her kan nemlig dræbe dig! Er du nysgerrig? Så klik videre og lær mere om verdens giftigste have.


Disse ikoniske barndomsoplevelser går nutidens børn glip af

Den moderne teknologi har fuldstændig ændret den måde, vi lever vores daglige liv. Det betyder også, at børn ikke længere oplever visse aktiviteter, som f.eks. at finde vej ved hjælp af et kort eller at leje film i en butik. I det følgende galleri ser vi tilbage på nogle af de klassiske barndomsoplevelser, som nutidens børn sandsynligvis ikke forstår.


Ny rapport viser udbredt mistrivsel blandt biseksuelle

Biseksuelle personer oplever ifølge ny rapport problemer, når det handler om uddannelse, arbejde og trivsel.


Hvilken hunderace passer bedst til dit stjernetegn?

At vælge en hund kan være en stor opgave, men du kan gøre valget lettere ved at finde ud af, hvilke racer passer bedst til dit stjernetegn. Hvis du tjekker stjernetegnet på en potentiel partner, hvorfor så ikke også se, om din hund er kompatibel med dit stjernetegn? Klik videre for at se nogle af de bedste hunderacer ifølge dit stjernetegn.


Hunde forgiftet af hash bliver hastet til dyrlægerne

Især mindre hunde kan blive alvorligt syge, hvis de spiser hash eller andre euforiserende stoffer.


Kongehuset deler nyt familiefoto: Kronprinsparrets placering er gennemtænkt

For kort tid siden delte Kongehuset et nyt familiefoto af den kongelige familie, og på billedet er intet overladt til tilfældighederne, mener ekspert. I slutningen af juli var den kongelige familie samlet til familietræf på ... The post Kongehuset deler nyt familiefoto: Kronprinsparrets placering er gennemtænkt appeared first on Newsner Dansk.


Sådan passer du på dine kæledyr under en hedebølge

Takket være den globale opvarmning bliver hedebølger mere almindelige og varer længere end tidligere. Hver sommer slår temperaturerne rekorder over hele verden. Mange lande i Europa, der normalt har lave temperaturer, når nu op på 40 °C hver sommer. Vi er mange, der ikke har aircondition i vores hjem, så hvad kan man gøre for, at ens kæledyr har det godt og er i sikkerhed i disse perioder med ekstrem varme? Klik videre for at finde ud af det!


Rektor afviser fusk med prinsesse Isabellas optagelse: Her er hans svar

Privatskolen som prinsesse Isabella skal gå på er kendt for sine lange ventelister. Men rektor nægter, at køen er sprunget over. I juli satte Kronprinsparret et punktum for deres tilknytning til den skandaleramte kostkole Herlufsholm ... The post Rektor afviser fusk med prinsesse Isabellas optagelse: Her er hans svar appeared first on Newsner Dansk.


ASKO fører ny 5-i-1 kombiovn frem med stil

Ovn med mikrobølger, sous-vide funktion og det løse


Det gør brandeksperterne altid og aldrig derhjemme

De arbejder med at forebygge brand til daglig. Her får du de råd, eksperterne selv bruger i privaten for at sikre sig bedst muligt.


Kongehuset afslører: Prins Christian og prinsesse Isabella har fundet nye skoler

Søndag udsendte kongehuset en pressemeddelelse om, hvilke skoler prins Christian og Prinsesse Isabella nu skal gå på. Kongehuset kan nu afsløre, at Prins Christian og prinsesse Isabella har fundet nye skoler. Det blev offentliggjort i ... The post Kongehuset afslører: Prins Christian og prinsesse Isabella har fundet nye skoler appeared first on Newsner Dansk.


FAKTA: Derfor larmer børn ved spisebordet

* Når aftensmaden serveres, er det ikke altid, at børn har roen til at sidde stille og spise. * Det kan der være mange grunde til, men det er vigtigt at huske, at børn aldrig råber for at være irriterende. * Børn larmer, fordi de har en masse energi, der skal ud. Uro og larm fungerer som ventiler. * Larm er ofte udtryk for et behov for kontakt. * Det er hårdt at være i institution og skole, hvor der ikke er meget voksenkontakt. Kilde:...


20 dårlige grunde til at blive sammen

Et brud er aldrig en glædelig begivenhed. Men somme tider er det bedst at se i øjnene, at I ikke længere har noget til fælles. Der er ingen grund til at fortsætte jeres forhold. Men nogle par bliver alligevel sammen af de helt forkerte årsager som frygt, dovenskab eller nostalgi. Her er 20 af de dårligste undskyldninger for ikke at gå hver til sit.


FAKTA: Prinsesse Isabella begynder i 9. klasse på privatskole

Prinsesse Isabella indleder det nye skoleår fra en privatskole i København. Læs mere om prinsessens nye skole.


FAKTA: Efterlad en velkendt opgave på skrivebordet

* Hvis det er muligt, skal man undgå at efterlade et tomt skrivebord, inden man går på ferie. * I stedet er det godt at efterlade en opgave, som man synes at have godt greb om og har overblik over. * Dermed møder man ikke ind til en opgave, som føles fremmed, men i stedet en, man har forberedt sig på. Kilde: Einar Baldvin Baldursson, lektor ved Institut for Kommunikation og Psykologi på Aalborg Universitet. /ritzau fokus/


FAKTA: Det siger bygningsreglementet om røgalarmer

* I alle boliger skal der installeres røgalarmanlæg, og der skal være mindst én røgalarm i hver boligenhed. * Røgalarmerne skal placeres i forbindelse med eller i umiddelbar nærhed af de rum, hvor personer sover, da der her kan være risiko for, at en brand ikke bliver opdaget i tide. * Der skal placeres en røgalarm i forbindelse med rum med installationer, som kan medføre en øget risiko for brand - eksempelvis brændeovne og pejse. * For at sikre...


Se de sjældne billeder af prinsesse Diana, Marilyn Monroe og andre ikoniske kvinder

Hvad gør en kvinde til et ægte ikon? Er det hendes charme eller talent? Eller måske den selvtillid, som berømte kvinder udstråler selv på fotos, eller den sikre stilsans, som folk over hele verden prøver at efterligne? Her er 30 sjældne billeder af de mest uforglemmelige og ikoniske kvinder, der i populærkulturen huskes for både deres bedrifter, deres modesans og deres indflydelse.


Kongehuskender: Nye skoler til royale børn er gode valg

Kongehuset kan ikke tåle stor afstand til befolkningen. De nye skoler er gode valg, mener kongehus-kender.


Den ældres sidste flytning: Vis forståelse og pak de vigtige ting

Der er ikke tale om en almindelig flytning, når man flytter fra sit eget hjem til en plejebolig. Som pårørende bør man få taget en snak og vise forståelse.


Sænk forventningerne og gør aftensmaden til en hyggestund med ungerne

Hvis dine børn har svært ved at sidde stille ved aftensmåltidet, så kan det skyldes, at de savner opmærksomhed.


Disse sunde hunderacer lever længst

Det kan være overvældende at vælge en hund, da der er så mange ting, man skal overveje - såsom hvor social hunden er, hvor nem den er at træne, og hvordan den har de med børn. Men man bør også overveje hundens helbred. Nogle racer har større risiko for at få visse sygdomme, hvilket kan betyde flere ture hos dyrelægen. Hjemmesiden CertaPet har derfor lavet en liste over de sundeste hunderacer, der lever længe, hvis man tager sig godt af dem. Kig i galleriet for at finde ud af, hvilke hunde lever længst.


FAKTA: Derfor bliver huden mørkere i solen

* Når solens stråler rammer vores hud aktiveres et pigment i huden, der hedder melanin. * Pigmentet melanin medfører, at huden bliver mørkere. * Den farve, som huden har fået, er med til at absorbere noget af varmeenergien fra solen. På den måde beskytter melanin din hud ved at gøre den brunere. Kilde: Jeanette Kaae, ph.d. og speciallæge i dermatologi, Dermatologisk afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde. /ritzau fokus/


10 ting der gør folk mindre attraktive

Vidste du, at der er nogle ting, vi gør, der kan skubbe folk væk? Videnskaben bekræfter, at nogle holdninger bør undgås, hvis du gerne vil have at folk kan lide dig. Tjek dem ud!


80'er divaer: dengang og nu

Stort, voldsomt hår, forfærdelig makeup og skøre smykker. For at være ærlige, var 80'er-moden nok ikke den bedste, nu når vi kigger tilbage. Dog var der nogle 80'er-divaer, der formåede at omfavne de forskellige trends og fik dem til at se seje ud, hvor andre ikke klarede sig så godt! Klik gennem dette galleri for at se, hvordan visse stjerner så ud i 80'erne, og hvordan de ser ud nu!


Knaldet: Ung kvinde filmer 75-årig onanerende mand på altan

En 28-årig kvinde fra Randers blev træt af sin genbo og kontaktede politiet. Genboen, en 75-årig mand havde stået på altanen overfor og befamlet sig selv. Han havde samtidig stirret ind af hendes vinduer. ddd Det var ifølge kvinden ikke første gang, at manden havde gjort det. Derfor valgte hun denne gang at forevige genboen, mens han hev i den gaml...


FAKTA: En almindelig gedehams kan bo i blomsterkrukker

* Der findes flere forskellige arter af hvepse i Danmark. Den, der hyppigst ses, er den almindelige gedehams. * Gedehamsen er 10 til 19 millimeter lang. * Den er ofte jordboende og kan eksempelvis bo i musehuller og blomsterkrukker. Den kan også benytte sig af andre beskyttede hulrum og udhuse. * Den almindelige gedehams kommer typisk i konflikt med mennesker, fordi der - især sidst på sæsonen - er rigtig mange af dem. Årsagen er også, at det er...


Arcade Paradise

Hold nu op, hvor brugte jeg mange penge på Outrun på den lokale grill og Daytona USA i den lokale spillehal - jeg tør ikke helt tænke på, hvor mange lommepenge, der forsvandt ned i de her spillemaskiner i min ungdom. Det er en svunden æra med spillemaskiner på grillen og arkadehaller rundt omkring, men nu kan du genopleve deres storhedstid i 1990'erne i Arcade Paradise. Arcade Paradise er en kombination af en let management simulator og retro...


FAKTA: En flytning kan give følelsen af mistet autonomi

* I forbindelse med en flytning fra eget hjem til plejebolig kan den ældre have en følelse af at have mistet en del af sin autonomi. * Generelt præger det trivslen, hvis man ikke har selv- og medbestemmelse over eget liv. Personen kan blive trodsig eller vred. * Som pårørende kan man spørge den ældre, hvad vedkommende gerne vil have selvbestemmelse over i det nye hjem. * Det kan eksempelvis være, hvor længe vedkommende sover, eller spisetiderne....


Giv din hud kærlighed efter den har fået kulør

Det er godt at få fjernet de døde hudceller, hvis du vil have en frisk kulør. Det kan du gøre ved at peele huden med for eksempel kaffegrums.


Sneaks: Anarkist x Errant

Skomærket fra Løvens Hule går i øllet


90 år: Tillykke LEGO!

Den danske legetøjssucces fejrer flere generationers god leg


Chok foran dronning Margrethe under familiebesøg: Pludselig faldt garder om

Dronningen var fuldt optaget af at vinke ude foran slottet sammen med søstrene, da en garder pludselig faldt om lige foran hende. Sommervarmen blev for meget for en garder, da han pludselig faldt om forleden ... The post Chok foran dronning Margrethe under familiebesøg: Pludselig faldt garder om appeared first on Newsner Dansk.


Nyt studie: Din luftrenser virker ikke bedre end at åbne vinduet

Hvis du er flittig med at få luftet ud, gør du en større indsats for et godt indeklima end selv de bedste luftrensere. Det viser en ny undersøgelse.


Udskudte coronavielser giver travlhed på rådhuset

14.366 par er blevet viet de første seks måneder af 2022, viser nye tal fra Danmarks Statistik. Det er det højeste antal vielser på et halvt år siden 2009, hvor 14.402 blev viet. Årsagen kan være, at mange har udskudt deres bryllup på grund af de coronarestriktioner, de har været indført de seneste år. - Det er jo en form for coronaefterslæb, vi oplever lige nu, siger Jesper Hyldal, der er kontorchef ved Vielseskontoret i Københavns Kommune....


Disse hverdagsting har navne, som du sikkert ikke kender

Sommetider henviser vi til enkelte dele af en genstand, når vi taler om selve objektet eller bruger en sætning til at beskrive noget, der rent faktisk har et navn. I det følgende galleri vil du blive overrasket over at høre navnene på alle disse ting, som du helt sikkert ikke vidste havde et navn!


Sæt fokus på sunde vaner og handlinger: Støt dit barn under et vægttab

Der er flere ting, du kan gøre som forælder, hvis dit barn skal hjælpes til at tabe sig. Gør vægttabet til en livsstil, lyder et af rådene.


Kronprinsen og datteren rapper med under frækt Smukfest-show

Kronprins Frederik og prinsesse Isabella overværede Suspekt - kongerne af dansk hiphop - til en intens nattekoncert på årets Smukfest, skriver Ekstra Bladet.


Få et kæledyr på deltid: Her er dine muligheder

Hvis du har kløe i ae-fingrene, er der flere muligheder for at få besøg af et kæledyr i kortere eller længere tid, uden at du skal ud at investere i dit eget.