Radio IKIM Online Streaming

Tag: Ikim fm online,ikim.fm radio online, ikim online,radio ikim live online radio,ikim radio station,dengar radio ikim online,ikim fm internet radio, ikim fm streaming,ikim fm my, ikim gov my,free radio ikim fm malaysia,ikim fm radio melayu,frekuensi ikim fm kegemaran

RADIO IKIM FM LIVE ONLINE STREAMING

Listen to free online radio IKIM.fm that brought to you by yazidane streaming network.

IKIM.fm Pilihan Utama

Please wait a few second before the radio start
playing. If you are viewing this from the archive
please stop the radio on the other post. This to make
sure only one radio is playing in one time.

YOU MAY ALSO LIKE LISTEN FREE ONLINE RADIO

Era FM
Era FM
HotFM
HotFM
Sinar FM
Sinar FM
THR Gegar
THR Gegar
Hitz FM
Hitz FM

Problem playing the online radio please click here

Comments

comments

20 thoughts on “Radio IKIM Online Streaming

  1. RozaAyu

    Slm. w’pn dh trlps segmen yg d war2kn oleh aneps namun d hrpkn aneps atau sesiapa shj yg msuk blog nie akan dpt berkongsi apa jua yg d fikirkan positif & perlu utk kebaikan semua pndgr radio khasnya mllui ‘radio streaming online’. Perlu beri info yg tepat & jelas mislanya segmen yg d maksudkan dr radio mn, tarikh & waktu, dll. t.ksh

    Reply
  2. zmus005

    Salam…First time jmpe link IKIM online yg xsekat2..thanks a lot..JZKK

    Reply
  3. izati

    assalamualaikum..

    bagus la radio kt web ni. senang nak dpt siaran. 😉

    Reply
  4. Hall ID

    Saya & beberapa rakan sdg bermusafir dirantau org……..mujur lah ada Online radio camni……dpt jugak suasana berpuasa di M’sia.

    Reply
  5. wanif

    alhamdulillah…hnye 2 yg mampu diucapkan n syukran jazilan kpade yazidane atas usaha anda…
    smoge islam dapat disebarkan….
    ilalliqok maassalamah…

    Reply
  6. wanif

    malam nie 5.10.10 de temu bual ngan maher zain….jom dengar sme2….

    Reply
  7. jasmin mohammad

    mcm mne sye nak contact dgn penceramah mathematics , yg bru blangsung pda pkul 6 lbeh td ?

    Reply
    1. yazidaneyazidane Post author

      boleh tuan, sila download semua plugin n sila update media player anda

      Reply
    1. yazidaneyazidane Post author

      ikim fm streaming memerlukan microsoft media player…jadi tuan perlu OS windows bagi play radio ikim nie..saya tak pasti kalo window media player boleh dimainkan dikomputer mac..maaf kerana tidak dapat membantu tuan.. :(

      Reply
  8. haji hisham

    Saya sekeluarga sentiasa berdampingan dengan radia ikim. Kat dapur, dalam bilik tidur , dalam kereta . Cuma dalam bilik air je tak dengar radio. Banyak ilmu dan faedah yang kami sekeluarga dapati.

    Reply
  9. Dr Hj Muhammad Zaini B Mohd Zain

    Assalamualaikum DJ bertugas. Alhamdulillah, penerimaan Radio IKIM Online Streaming di Tallinn, Estonia ni sgt jelas. Santapan rohani masih dapat diisi juga walau pun berada beribu batu dari tanah air. Syabas IKIM.fm. Kepada isteri Hjh Zaini Bt Razak, anak-anak Afifi, Afifah, Wafi & Wahi serta anak saudara kami Shakeer & Ainee Fatimah yg berada di Putrajaya, saya ucapkan ” Selamat Beribadat & Beramal Saleh Sepanjang Hari”

    DZ

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *