Radio Klasik Nasional Online Streaming

By | June 11, 2009

Radio Klasik Nasional Online Streaming-Tag: Radio Klasik FM, Radio Klasik Nasional  online, listen to klasik nasional radio, dengar radio klasik nasional live, klasik nasional online internet radio,listen to free radio klasik nasional, Klasik FM live

Listen Radio Klasik Nasional  Online Streaming

 

Radio Klasik Nasional

Radio Klasik Nasional FM is a national radio streaming broadcast live from Kuala Lumpur, Malaysia and this radio formerly known as Nasional FM. This live Klasik Nasional FM radio streaming is brought to you by yazidane streaming network.

 

Radio Klasik Nasional Online Streaming

Click the play button rapidly to start playing Radio Klasik Nasional Online Streaming
If you are viewing this from the archive please
stop  the radio on the other post. This to make
sure only one radio is playing in one time.
Problem playing the online radio please click here

Radio Klasik Nasional Online Streaming

Radio Klasik Nasional Online Streaming

You also can listen to Sinar FM here

skuad39 says:

eem terimo kasih la pado YAZIDANE sobab ekh mengadokan laman ini.

skuad39 says:

baru dapat siaran ini., baru puas dapek dongar lagu klasik.., eeem ado diantaro lagu2x ni buek den terkonang2x masa zaman kegemilangan dulu2x. eem layaaaaan.

muzrudy says:

syok layan klasik nasional pg2 ni,, lagi2 time blk kj mlm pastu nk tdo.. pergghhh…!!! layan lah… TQ klasik nasional..

sml mlm radio kasik, saya adalah peminat radio klasik ni dan minat betul kisah laku dan lagu tu, Adila, bagaimana cara untuk menghantar kisah Aku dan lagu tu? Apa alamat email Adila tu? terima kasih….

mohaiden omar says:

salam 1malaysia Assalamualikum apa dj yazidane saya myden daripada pasir gudang satu2 clennal radio yang saya danger iatu klasik nasional

Abah Nan Lewis Machado says:

Sila lah pasangkan lagu Zapin Suri dari Haziq selaluu.

hafzan says:

why is the sound is too low…????

iman says:

klasik national memang bagus terima kasih klasik national semoga kalsik sentiasa keudara tk semua dj .

Kurakuramaas2012 says:

Sedap sungguh kalu dengar lagu-lagu dalam Klasik Nasional, terasa macam masih dalam keadaan zaman bujang dulu. Semoga Klasik Nasional terus maju dan menjadi teman penghibur utama bagi rakyat Malaysia terkini, akan datang dan seterusnya sampai bila-bila…………

sarijankatat says:

Apabila mendengar lagu2 Irama klasik teringat kisah lalu,1001 kenangan yg sukar dilupakan,daripda iramanya,senikatanya,dan nyanyianya,,,,,,,,,,,

Masrul says:

Teringat masa masa dulu. tika umur balasan tahun.

Tan says:

Saya meminati lagu2 lama yg disiarkan diklasik nasional. Saya ingin merakamkan/download lagu2 yg disiarkan melalui RealPlayer download tetapi gagal. Bagaimana ke caranya yg betul untuk saya mendapat download siaran klasik nasional ini? Terima kasih byk2 atas tunjuk ajar.

RADZI says:

mma syok. lagu2 nye mengembalikan memori lama yang best

yazidane yazidane says:

the classic nasional fm can be streaming and fixed here…enjoy the radio ok.. :)

white says:

please help me…Klasik Nasional is not working…can u help me.pleaseee

kama says:

dah 4 ari x dpt dgr klasik nasional… nape ya?.. dah macam2 cuba x leh juga.. boleh tlg tak?

gedohom says:

t/kasih yazidane,dpt online klasik nasional ni gimana 2 pun,tak perlu ada radio pun

yazidane yazidane says:

same2 bos…ambo gembire tuan melawati web ambo…tengkiu2

Eelmar Damha says:

abang dengar radio ini di Sudan, sangat terang dan jelas siaran nya,
terubat lah rindu dengan Malaysia dan keluarga di sana

yazidane yazidane says:

terbaek bang…semoga setia mendengar dan tidak lupa kaum kerabat di Malaysia ni…yehaaaa

control room (bilik kawalan bawah tanah) says:

la la…

ya betulllllllll

klasik nasional menggamit memori

lala says:

saya baru berusia 24 tahun tapi amat meminati Klasik Nasional… sehinggakan ianya menjadi radio fav sy skrg…

Irama dan liriknya sangat berguna…

Tapi syg.. ramai yang x suka lagu2 lama yg penuh dgn nasihat nie… siap ckap sy ni ketinggalan zaman…

Apa pun.. itu minat sy…

Syabas!! Klasik Nasional!!

chintakita says:

seronok dengar lagu lama2 teringat zaman muda2 hehehe

control room (bilik kawalan bawah tanah) says:

k, tq….line radio clear seclearnyyer dan mudah dapat di bawah tanah nih…(besement)

Tq klasik nasional…… dah lama tak dapat dengor radio dan bawa radio kat sini sbb line tarak…

Sekarang…..Line Clear………lagu best……Dj bagus…….tq En Yazidane……..

control room (bilik kawalan bawah tanah) says:

en yazidane…

kenapa time tak sama dengan time masa kita hantar ulasan ni….skarang jam 9.45 pagi tapi jam kat tepi gambar kartun ni lain..

tlq komen..

yazidane yazidane says:

kami perlu menyemak komen anda sebelum memaparkannya kerana terdapat pihak tidak bertanggungjawab menghantar komen spam ke laman ini…kesulitan amat kami kesali.

control room (bilik kawalan bawah tanah) says:

teman ni umur baru 30 tahun,.tapi sangat minat dengan lagu lagu lama dan klasik nasional.

ngape ler orang muda tak minat dengor lagu lama lama ni, penuh puitis dan merdu lirik dan irama…

lagu sekarang ni sakit telinga dengornyer…

era 60 an, 70 an, 80 an 90 paling best lagu lagunya…

masuk tahun 2005 ke atas lagu semua tak semerdu dan seindah seperti sebelumnya..

tq klasik nasional….memang bestlah….sesuai untuk oarng muda dan orang lama….

aku 87 says:

terima kasih klasik nasional yang banyak mendatangi kembali kenangan2 lama dizaman remaja.terima kasih buat semua dj-dj, selamat ulang tahun yang ke 5.

control room (bilik kawalan bawah tanah) says:

emmm best nyer…kali pertama pasang hari ni jam 9.50 pagi 15 ramadhan, 15 august 2011, dan tetiba dengar suara syarifah aini jam 9.50 pagi ini…

takda boring dok dalam bawah tanah nih…

Tq Allah, Tq klasik nasional

Mejar (B) Abd Aziz bin Abd Kadir says:

Fuh lega dapat dengar lagu asli dan keroncong

masrul says:

siaran tersekat sekat. can you kindly check it please.

aries says:

susah sgt nk dpt….nape ye????

yazidane yazidane says:

dh repair tuan…cuba try bukak lagi…cuba klik play banyak kali…enjoyy

pak yoep says:

rancangan tersekat-sekat. what’s going on. tolong pulihkan.

khairie says:

bila dengar radio klasik ni…..teringat masa dulu-dulu….aduh….

rafiah says:

Radio klasik nasional memang best. lagu-lagu lama telah menggamit memori suka duka di masa lalu. t.q kerana membuat ku bahagia ketika berduka. syabas D.J. yg bertugas.

damak says:

my streaming tonight not clear..please

jem says:

Assalam… Aduan kecuaian DJ, pada 21 Feb 2011 saya yang berada dalam kenderaan sedang mendengarkan Klassik Radio yang memutarkan lagu2 Nasyid pada jam 5:45 ke 5:50 pagi, dalam pada itu ada suara sumbang kedengaran jelas (bunyi seorang perempuan yang mengerang), ini merupakan kesilapan yang besar, seluruh dunia boleh mendengarkannya, harap pehak tuan dapat memantau perkara ini.

GEDOHOM says:

DAH DPT LINE

tomm says:

dah boleh dengar

WAHABSAN says:

KN memang menghiburkan x kira masa dimana sahaja.

Masrul says:

Terima kasih skg dah boleh dengar. Puas rasa nya.

Abdul Halim bin Hj Mohd Radzi says:

TOLONG SIKIT KLASIK NATIONAL TAK DAPAT DENGAR KENAPA KERJASAMA ANDA DIHARGAI

JR KLUANG says:

TQ ZIDANE

JR KLUANG says:

Terima kasih atas pertolongan Tuan.

streaming says:

good….!!!! radio nice super

Abdul Halim bin Hj Mohd Radzi says:

radio klasik ini memang baguslah semoga dikekalkan prestasinya

thanks i enjoy radio klasik nasional well in my coumputer

izzudin says:

boleh dengar dah …….. radio klasik
terima kasih.

Musambi says:

Thanks i enjoy radio Klasik Nasional well in my computer.

Pak Kiyai says:

syabas KN

ali says:

we can’t blame Yazid. i think you’ve done a good job. may be Malaysian’s radio internet is not very good.

Md Shariff Hj A Rahim says:

Yg.pasti Klasik Nasional ( KNL ) betul2 stesen menggamit memori…… dan siaran online dpt diterima baik punyer. TQ.

zalistapa says:

Thnks so much yazid…..

auni says:

wadoh! puas mencari siaran ni baru la dpt, puh! best la dpt dengar sambil wat keja….

Itam says:

Sorry, dah sebln lebih tak dpt dengar radio Klasik Nasional, ngaper ek? Dah pelbagai cara dibuat pun tak boleh gak. Pls. help me…. TQ.

ysa says:

sos! rkn still not working please do s’thing abt it

rugayah says:

siaran selalu terganggu…. tetap dicuba…terima kasih beri kemudahan

ali says:

It seems that Klasik Nasional is not working again. can you please kindly check what’s happening?

noriah says:

siaran dah ok. thanks for your concern

yazidane sama says:

thanks…mmang kadang2 tu problem…harap bersabar ye..

noriah says:

siaran tak lancar . banyak kali siaran terhenti , tersenggut-senggut , macam kereta rosak

yazidane sama says:

there is some problem about the script…Will be correcting this problem as soon as possible

jkrara says:

tolong sat_klasik nasional tak dapat dengar ni!
dah cuba banyak kali masih gagal.
by the way saya dari penang.

the zul says:

thanks finally working like charming..dh lama aku cari stream radio ni huhuhu

ali says:

now it’s okay. i can listen to it nicely. thanks for your co-operation.

ali says:

i tried to play it many times but unfortunately it is still not working. i have windowsmidia player, real player and the km player installed on my laptop. i don’t what’s going on now.

ali says:

ok. i’ll do that

ali says:

Hmmm! but it is still soundless.

yazidane sama says:

Ali, I just tried to play the Klasik Radio just now..its working…please check your codec and try pressing the play button couple of time…hope you can play the online radio…my two cent for you..

ali says:

it seems that Radio Klasik Nasional is not working. can you check it quickly?

yazidane sama says:

thanks for the info…teribbly sorry for what happen…already finish repairing the problem…working like a charm now…enjoy my friend :)