Livsstil

Trending:


Kosmetolog Anita Falslund deler 6 uundværlige solråd

Kosmetolog Anita Falslund giver dig her en guide til, hvordan du finder den perfekte solcreme. Pssst... og så deler hun også 6 uundværlige solråd, vi godt kunne have brugt lidt før.


Her drømmer danskerne om at rejse hen post Corona

Efter en lang periode med aflyste ferier til det store udland, er danskerne nu igen rejseklar. Men noget har ændret sig under Corona. De populære badeferier er blevet skiftet ud med bjerge og vandresko, og særligt ét lands popularitet stormer frem.


Kongehusets fire kranse pryder Ellemann-Jensens kiste

En krans fra dronning Margrethe spiller central rolle ved Uffe Ellemann-Jensens bisættelse i Holmens Kirke.


Få liv i sommerhushaven: Disse planter kan tåle tørke og fattig jord

I sommerhushaven går der ofte længere imellem blomstervandingerne, og det er værd at have in mente, inden man begiver sig ud på plantekøb til sommergrunden.


Lettet kronprins Frederik: Vi viser hvad vi kan

Kronprins Frederik takkede vejrguderne efter præsentationen i Tivoli, som bød på høje grader og god stemning.


Dine udendørs stikkontakter kan blive farlige

Brand og elektrisk stød. Det kan blive farligt, hvis man ikke har sin udendørs stikkontakt i orden. Man skal dog holde nallerne fra selv at reparere den.


Christian Puglisis 10 leveregler

Skriv dagens to-do-liste i hånden, øv dig i at lave mad og lær at slås – for det skaber ro og selvtillid at tumle og være vild. Sådan lyder levereglerne fra kok og restauratør Christian Puglisi.


FAKTA: Undgå at sankthansbålet bliver til brand

Drop brandfarlige væsker og hav rigeligt med vand i nærheden, råder Beredskabsstyrelsen til sankthansaften.


Kronprinsparret dropper Herlufsholm efter kritik

Prins Christian stopper på Herlufsholm, og prinsesse Isabella starter ikke som planlagt i 9. klasse på skolen efter sommerferien. Det fremgår af en udtalelse fra kronprinsparret på kongehusets hjemmeside. Beslutningen er truffet i kølvandet på den massive kritik af skolen. Senest har Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK) kritiseret Herlufsholm i en foreløbig vurdering af trivslen på skolen. - Det har været en svær proces for os som...


FAKTA: Sådan foregår grooming typisk

Ved grooming tager krænkeren ofte kontakt til et barn eller en ung via internettet og opbygger en relation.


Kirsten MacDonalds 9 Skønhedstips

Den 51-årige skandinaviske regionaldirektør for auktionshuset Phillips indleder sin morgen med solhilsner og har egenomsorg højt på prioriteringslisten.


Kronprinsparret har besluttet sig: De kongelige børn skal ikke gå på Herlufsholm

Efter TV 2-dokumentaren ‘Herlufsholms hemmeligheder’, der viste systematisk mobning, vold og krænkelser på elite-kostskolen, har der været delte meninger om, hvorvidt de kongelige børn fortsat bør gå på skolen. Kronsprinsparrets søn, prins Christian er nemlig ... The post Kronprinsparret har besluttet sig: De kongelige børn skal ikke gå på Herlufsholm appeared first on Newsner Dansk.


Hænger blomsterhovederne i sommervarmen? Forlæng bukettens levetid

Glem de finurlige husmortricks. Få, simple trin kan forlænge de friske blomsters levetid med op til det dobbelte. Læs eksperternes råd til friske buketter her.


Stoppede på uddannelsen: Det skal prins Felix nu

Efter mindre end to måneder på Hærens løjtnantsuddannelse i Slagelse, besluttede prins Felix at stoppe. Nu står det klart, hvad han så skal. I slutningen af september droppede 19-årige Felix ud af uddannelsen på Hærens ... The post Stoppede på uddannelsen: Det skal prins Felix nu appeared first on Newsner Dansk.


FAKTA: Fire råd til langtidsblomstrende buketter

* Skift vasens vand ud ofte - gerne hver dag. * Skær stænglerne skråt i bunden, inden du stiller blomsterne i vand første gang. Gør det samme, hver gang du skifter vandet ud. * Sørg for, at blade fra buketten ikke kommer i kontakt med vandet i vasen. Gør stilkene fri fra blade i bunden, hvis de ikke allerede er det. * Opbevar om natten blomsterne i det mest kølige sted, du har mulighed for at stille dem. Gerne i en garage eller på en overdækket...


Herlufsholm beklager for pres på kronprinsparrets skuldre

Herlufsholm Skole håber snart at kunne offentliggøre en ny bestyrelse og rektor i kølvandet på kritik.


Dronningen: Jeg er et menneske ligesom alle andre

Det er en forpligtelse, men også en glæde at være regent, siger dronning Margrethe i et nyt interview med Børneavisen.


Drop de himmelvendte øjne og forstå dit barns digitale liv

Det er vigtigt, at man som forælder er interesseret i, hvad ens børn laver digitalt. Overfør hverdagsspørgsmålene til det digitale liv, lyder et af rådene.


Meghan går i clinch med sin halvsøster

Hertuginde Meghan anmoder retten om at afvise den injuriesag, som hendes halvsøster, Samantha Markle, har anlagt.


OVERBLIK: Kritisk dokumentar om Herlufsholm satte lavine i gang

Rektor blev fyret, og bestyrelsen er trådt tilbage. Dokumentar om Herlufsholm har haft store konsekvenser.


FAKTA: Husk den indre motivation i målsætningen

* Når man sætter sig et nyt mål, behøver det ikke nødvendigvis at være mere ekstremt end det, man tidligere har gennemført. * I stedet skal man finde tilbage til det, der gjorde, at det var en god oplevelse og motiverende at deltage i eksempelvis et motions- eller cykelløb, og vælge sit mål ud fra det. * Desuden er den indre motivation vigtig for at gennemføre målet. * Det kan eksempelvis være, at man finder nogle andre at træne sammen med, samt...


Kronprinsen deltager i mindehøjtidelighed for skudofre

Statsminister Mette Frederiksen (S) taler ved mindehøjtidelighed, der også har deltagelse af kongehuset.


Kreative kendisser: Sjove berømtheder photobomber

Al den forberedelse kendisser går igennem, inden de skal på den røde løber, er helt enorm: Det betyder flere timer i hår og makeup og ugevis på at finde det rigtige outfit. Og her tæller vi ikke engang al den med, der bliver brugt på at øve deres gang, smil og poseringer! Alt dette hårde arbejde er måske det, der gør det så utroligt morsomt, når stjerner kaster al den glamour ud af vinduet og skaber de mindst glamourøse billeder af alle: de såkaldte photobombs. Den er god nok - selv berømtheder føler den helt uimodståelige trang, når de ser nogen, der laver favoritposeringen foran kameraet. Klik videre for at se de bedste af det værste photobombs her.


USA's nye ambassadør modtaget af dronningen

Dronning Margrethe har modtaget den nye amerikanske ambassadør, som nu officielt er indsat på posten.


FAKTA: Brug musik og få ordnet praktiske ting

* Vil man som pårørende skabe gode plejehjemsbesøg, kan man overveje, om man skal holde sig tilbage med at snakke om sit eget liv, hvis det skaber uro eller risikerer at vække misundelse. * Hvis beboeren har brug for en pause i besøget, kan det være en god idé at ordne praktiske ting. Det kan være at gennemgå posten eller lufte sengetøjet. * Musik kan bruges som baggrund til at skabe god stemning. Man kan også lytte til et stykke yndlingsmusik...


De bedste hunderacer til lejligheder

Racen, personligheden og hundens individuelle behov, er alle ting man skal overveje, når man vælger et kæledyr. Hvis du bor i en lejlighed, er der nogle racer der passer bedre til din livsstil end andre. Se de bedste hunde at have, hvis du bor i en lejlighed!


Kronprinsesse Mary forvandler sin have: Deler skønne billeder

Naturen har en kæmpe betydning for kronprinsesse Mary. Og nu har hun brugt en del af familiens have i Kancellihuset til at fremme biodiversiteten. – Efter haven er blevet vildere, kommer jeg i endnu højere ... The post Kronprinsesse Mary forvandler sin have: Deler skønne billeder appeared first on Newsner Dansk.


Undgå brølere: Tre ting du ikke må gøre i sommerhaven

Pas på med nye planter og beskæring i sommermånederne, når solen brænder, og tørken kan lure.


Prins Nikolai forsvarer sin far: ‘Kritikken er urimelig’

I et nyt stort interview åbner prins Joachims ældste søn Nikolai op om den kritik, som hans far har modtaget gennem årene. I et stort interview med Billed-Bladet åbner de to prinser og brødre Nikolai og Felix ... The post Prins Nikolai forsvarer sin far: ‘Kritikken er urimelig’ appeared first on Newsner Dansk.


FAKTA: Tynd ud i frugttræet men hold lidt igen

* Sommeren er det bedste tidspunkt til at beskære dine træer - særligt i perioden fra 1. juli til midt i september. * Sommerbeskæring giver færre vanris næste sæson, end hvis du beskærer vinter eller forår. * Beskærer du efter 1. august, kommer der næsten ingen nyvækst, så træerne kan bruge deres energi på at danne blomsterknopper, der giver frugter året efter. * Fjern døde og knækkede grene og småkviste tæt inde ved kronen, så frugterne får...


Lene Beier åbner op: Solgte sin brudekjole lige efter brug

Når Lene Beier rydder ud i sine ting, giver det hende ro i sindet. Nu hjælper hun andre med det samme. Lene Beier har fundet opskriften til ro i sindet. For hende er det et ... The post Lene Beier åbner op: Solgte sin brudekjole lige efter brug appeared first on Newsner Dansk.


Irriterende på de sociale medier: Gør du dette?

De sociale medier er en del af mange menneskers liv, og som med alt andet er der både positive og negative ting at sige om dem. Hvadenten vi indrømmer det eller ej, har vi alle nogle irritationsmomenter på de sociale medier. Der er altid en type person, der simpelthen irriterer os af en eller anden grund. Klik videre i galleriet og se, om du kan relatere til nogle af disse irritationsmomenter ... eller om du selv er skyldig i dem.


Hvilken hunderace passer bedst til dit stjernetegn?

At vælge en hund kan være en stor opgave, men du kan gøre valget lettere ved at finde ud af, hvilke racer passer bedst til dit stjernetegn. Hvis du tjekker stjernetegnet på en potentiel partner, hvorfor så ikke også se, om din hund er kompatibel med dit stjernetegn? Klik videre for at se nogle af de bedste hunderacer ifølge dit stjernetegn.


Kongehus aflyser Tour-reception efter skyderi i Field's

Kongehuset har øjeblikkeligt aflyst en reception på Kongeskibet Dannebrog i anledning af afslutningen på Tour de France i Danmark, efter at flere er blevet ramt af skud i storcenteret Field's. Receptionen skulle have fundet sted i Sønderborg Havn, hvor Kongeskibet ligger i øjeblikket. Den skulle være startet klokken 19.30. Flere gæster var allerede ankommet. Kronprins Frederik skulle have været vært for receptionen. Statsminister Mette...


FAKTA: Fem bud på gode planter til sommerhushaven

* Havtornbuske trives godt i sandede områder. * Stolt kavaler og pelargonier, som har stærke farver og en lang blomstring, trives fint med at tørre ud. * Engblomst-blandinger til græsplænen pynter fint og indbyder til den vilde have, hvor græsslåmaskinen også kan holde ferie. * Sukkulenter som eksempelvis den populære sankthansurt kan lagre meget vand i stænglerne og er på sin vis selvvandende. * Rødtjørne og hvidtjørne pynter og kan give læ og...


Genopliv lysten til at hive en bog ned fra hylden

Sommerferien er over os, og måske har du lyst til at kaste dig over en bog for første gang i lang tid. Få tips til at komme i gang igen her.


5 Kæledyrs aktier med med betydeligt vækstpotentiale

Kæledyrsindustrien oplevede en enorm vækst i 2020 midt i coronaviruskrisen, den består af en bred vifte af produkter som mad, tøj, pleje og lignende råvarer. Ifølge US Bureau of Labor Statistics leverer kæledyrsindustrien 189.384 job til den amerikanske økonomi alene (via finance.yahoo.com). Vi delte en liste over de bedste kæledyrsaktier at overveje for både dyreelskere og investorer! Denne listes ydeevne beregnes på en lige vægtet metode.


Efter kæmpe pres på Frederik og Mary: Nu undskylder Herlufsholms rektor

Søndag kom svaret fra kronprinsparret, som mange danskere har ventet på. Prins Christian skal ikke længere gå på Herlufsholm, og prinsesse Isabella kommer ikke til at starte der efter sommerferien. Sådan lød meldingen fra kronprinsesse ... The post Efter kæmpe pres på Frederik og Mary: Nu undskylder Herlufsholms rektor appeared first on Newsner Dansk.


Jesper Buch opfylder ung drengs inderlige ønske: Deler rørende billede fra dagen

Ung iværksætterspire inviterede Jesper Buch til at sætte studenterhuen på. Nu deler de billeder fra dagen. Mange studenter viser i disse dage deres velfortjente huer frem både i gadebilledet og på de sociale medier. En ... The post Jesper Buch opfylder ung drengs inderlige ønske: Deler rørende billede fra dagen appeared first on Newsner Dansk.


FAKTA: Det kan tilstoppe kloakken

* Der skal ikke andet i toilettet end det, du efterlader ved et toiletbesøg, og papir. * Du skal altså ikke begynde at smide fremmedlegemer i som engangsklude, bind og bleer. Hvis det ikke giver bøvl på din egen grund, så gør det det i hvert fald hos rensningsanlægget. * Smider du fedt fra madlavningen ned i afløbet, så stivner det, når det køler ned. Du riskerer derfor, at det aflejrer sig det samme sted i rørene og bare bygger sig op. Det skal...


80'er divaer: dengang og nu

Stort, voldsomt hår, forfærdelig makeup og skøre smykker. For at være ærlige, var 80'er-moden nok ikke den bedste, nu når vi kigger tilbage. Dog var der nogle 80'er-divaer, der formåede at omfavne de forskellige trends og fik dem til at se seje ud, hvor andre ikke klarede sig så godt! Klik gennem dette galleri for at se, hvordan visse stjerner så ud i 80'erne, og hvordan de ser ud nu!


FAKTA: Tag de digitale regler op til diskussion

* Når det kommer til ens børns medievaner, kan det være en god idé, at man som forælder sætter konstruktive regler, der passer præcist til ens familie. * Det kan eksempelvis være at begrænse børnenes skærmbrug op til sovetid. * Det er godt, hvis reglerne bliver lavet i fællesskab, og at man sætter dem til debat. Derudover kan det være, at der skal tages hensyn til, at børnene har forskellige aldre. * Efter noget tid kan reglerne igen blive...


Disse fejl begår hundeejere hele tiden

Hunde er vidunderlige kæledyr, men at træne og pleje dem kan til tider være udfordrende. Vi ønsker alle, at vores hunde skal føle sig elsket, men det er også vigtigt, at de opfører sig ordentligt og adlyder. Der er mange fordele ved at eje en hund, men der følger også et ansvar med, og nogle gange gør vi ting, som vi ikke burde, selvom vi gør det med de bedste intentioner. I dette galleri bringer vi nogle af de mest almindelige fejl. Klik videre og se, om du har gjort dig skyldig i nogle af disse fejl.